MELD DEG INN OG FÅ GAVEKORT KR 1500,-!

Velg blant mer enn 500 titler og produkter og bli med i én av våre bokklubber!

Velg klubb - registrer deg - velg produkter

Klikk her for å ta en titt på utvalget

Gavekort - verdi kr 1500,-

VIKTIG INFO OM GAVEKORTET

Slik setter du sammen din velkomstpakke:

Velg de tre bøkene du vil ha. Resten av gavekortet kan du bruke på andre produkter. I følge Bokavtalen kan du bruke gavekortet på maks tre bøker.

Vi ønsker å sende deg hele din bestilling i én velkomstpakke, derfor må du bruke hele gavekortbeløpet på en gang.  Du kan kun bruke gavekortet én gang i de klubber du ikke allerede er medlem i.

Du betaler kun 129,- for hele velkomstpakken din. Du må være over 18 år for å melde deg inn i Tanum Bokklubber. Om det er noe du lurer på kan du kontakte kundeservice (hverdager 09.00-15.00) på telefon 815 59 200.

 

Velg én av våre 4 bokklubber - Bli medlem:

 • Tanum Lydbok

  Tanum Lydbok
  — De beste bøkene rett i øret

  Kanskje blander tårene dine seg med oppvaskvannet når du hører på Drageløperen. Kanskje ler du høyt av Knut Nærums siste roman på joggeturen, eller du kjører en runde ekstra rundt kvartalet for å få med slutten av Dan Browns siste. Likevel er noe av det beste med lydbøker at man ikke trenger å gjøre noe som helst. Bare lukke øynene og bli lest for.
  Som medlem får du svært konkurransedyktige priser, og et bredt utvalg av de beste lydbøkene på markedet. Enten du er glad i krim, skjønnlitteratur, fakta eller dokumentar – hos oss får du både det mest aktuelle og de gamle klassikerne.
  Ved innmelding må du ta stilling til om du ønsker å få hovedboken som CD- eller MP3-CD-format. MP3-formatet er 20 kr rimeligere. Dersom du i ettertid ønsker å gjøre om på dette, kan du enkelt bytte hovedboksformat på vår nettside www.tanumlydbok.no

  Bli medlem

  Bli medlem Les mer

 • Babyglede

  Babyglede
  — For gravide og småbarnsforeldre

  Babyglede er en nettbokklubb for gravide og småbarnsforeldre.
  Her finner du den beste litteraturen på markedet om graviditet, fødsel, foreldreskap, helse, oppdragelse, utvikling og andre aktuelle temaer. Vi har bøkene som kan bidra til at du føler deg trygg i foreldrerollen. Som medlem i Babyglede får du også en rekke gode spesialtilbud på bøker og produkter til baby, småbarn og foreldre.

  I tillegg tilbyr vi et stort og variert utvalg av stimulerende barnebøker for de minste barna, 0–2 år. Bøker som styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Og ikke minst: støtter samspillet med barnet ditt, og gir kunnskap og gode kosestunder! 

  Du kan ikke starte for tidlig med å lese bøker!
  www.babyglede.no

  Bli medlem

  Bli medlem Les mer

 • Barnas Egen Bokverden

  Barnas Egen Bokverden
  — Klubben for fantasi og utvikling

  Gi barna en god start, og les bøker fra de er små. Pek og lek, se og lær, les og stimuler fantasien! Bøker og leselyst er en verdifull investering i fremtiden! Barnas Egen Bokverden er bokklubben for alle barn i alderen 0–9 år. Her får du tilbud om de beste barnebøkene på markedet, både bildebøker, klassikere, favoritter fra barne-tv, lærerike faktabøker og spennende høytlesningsbøker. I tillegg tilbyr vi DVD, musikk, PC-spill, foreldreskapsbøker og leker. 

  Bokklubben er delt inn i ulike aldersgrupper, slik at du får bøker tilpasset ditt barns alder: Microklubben 0–2 år, Miniklubben 3–5 år og Maxiklubben 6–9 år. 
  www.beb.no

  Bli medlem

  Bli medlem Les mer

 • Megaklubben

  Megaklubben
  — For alle mellom 10 og 16 år

  Store barn trenger gode bøker som stimulerer fantasi, ordforråd og evnen til å formulere seg. Et viktig redskap til bruk i skolen og senere i livet. Megaklubben presenterer et variert bokutvalg av høy kvalitet, bestående av krim og spenning, kjærlighet, vennskap, fantasy, klassikere, nyere litteratur og fakta. Her finner du det beste av litteratur som utgis for ungdom fra inn- og utland.

  Bokklubben er delt inn i to aldersgrupper: 10–12 år og 13–16 år. Vi gir ungdom leselyst og leseglede.
  www.megaklubben.no

  Bli medlem

  Bli medlem Les mer